Een reparatie van de auto uitstellen is makkelijk. Je bent je auto dan niet kwijt en hoeft geen kosten te betalen. Toch is dit op de lange termijn niet verstandig. De auto kan verder kapot gaan en dit kan uiteindelijk tot meer kosten leiden. Wij adviseren daarom om je auto zo snel mogelijk te repareren.

auto ruitschade

Noodzakelijke autoreparaties

Er zijn verschillende soorten reparaties. Sommige reparaties kan je even uitstellen, maar bij de meesten is dit niet het geval. Denk aan reparaties van de motor of ruiten. Deze moeten zo snel mogelijk gerepareerd worden. Zo voorkom je vervolgschade en dus kosten.

Preventieve autoreparaties

Je wilt dat een auto betrouwbaar en veilig is en niet dat deze je in de steek houdt. Daarvoor zijn preventieve reparaties heel belangrijk. Een voorbeeld hiervan is het op tijd vervangen van je remblokken. Als deze compleet versleten zijn, levert dit schade op voor jouw auto. Preventief repareren is dan beter.

Hoe lang duurt een autoreparatie?

Wij snappen dat jij snel je auto terug wilt na een reparatie. Daarom repareren wij jouw auto zo snel mogelijk. Een kleine reparatie duurt bij ons ongeveer [TIJD], een grotere reparatie [TIJD]. Als je een afspraak bij ons maakt, geven we je natuurlijk een tijdindicatie mee. Toch zit je niet zonder auto, want je krijgt bij ons gratis vervangend vervoer zolang je auto bij ons staat voor reparatie of onderhoud. Gemak voor jou staat bij ons voorop.