Een auto moet regelmatig worden onderhouden. Op die manier verleng je namelijk de levensduur van jouw auto en weet je zeker dat je veilig rijdt. Een betrouwbare auto is voor iedereen wel zo fijn.

Waarom is onderhoud belangrijk?

Een auto is heel fijn om je van A naar B te brengen. Wat wij nog belangrijker vinden, is dat jouw auto veilig en betrouwbaar is. Jaarlijks onderhoud zorgt voor een optimaal presterende auto

Verschil tussen onderhoudsbeurt en APK

Tijdens een Algemene Periodieke Keuring (APK) controleren wij of jouw auto voldoet aan wettelijk milieu- en veiligheidseisen. Er zijn natuurlijk nog andere onderdelen die soms toe zijn aan onderhoud. Daarom bieden wij een kleine beurt aan, waarbij we onder andere de olie verversen en de remmen en bandenspanning nakijken. Ook hebben we een grote beurt, waar we olie verversen en filters vervangen. Voor meer informatie over de verschillende onderhoudsbeurten kan je contact met ons opnemen.

Waarom onderhoud bij Albert Kip?

Wij streven ernaar om jou in een veilige en betrouwbare auto te laten rijden. Daarom zorgen we graag voor jouw auto. Ook snappen wij dat je niet lang je auto kwijt wilt zijn. Bij ons kan je daarom je APK en onderhoudsbeurt combineren. Daarnaast vinden wij eerlijke en persoonlijke service belangrijk. Daarom overleggen wij eerst met jou of een reparatie uitgevoerd mag worden, mochten we iets tegenkomen tijdens het onderhoud. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan.