Uitdeuken zonder spuiten

Deuken zijn er in alle soorten en maten. Groot of klein, met of zonder lakschade. Een deuk in je auto is nooit fijn. Vooral omdat het opvalt, dat is zonde van de auto. Gelukkig kunnen deuken vaak worden hersteld zonder dit te moeten spuiten. Onze vakkundige monteurs helpen je graag met het uitdeuken van jouw auto.

auto uitdeuken zonder spuiten

Wanneer kan ik laten uitdeuken zonder spuiten?

Een deuk in je auto wil je zo snel mogelijk herstellen. In veel gevallen is er geen lakschade. Als de auto geen lakschade heeft door de deuk en de deuk is niet zo groot, dan kunnen wij de auto uitdeuken zonder te spuiten. Na het uitdeuken zie je er niks meer van. Makkelijk en snel, zodat je weer op pad kunt.

Hoeveel kost uitdeuken zonder spuiten?

De kosten van het uitdeuken hangen van verschillende dingen af: de grootte van de deuk, het type deuk en de plaats van de deuk. Voor kleine deukjes moet je denken aan ongeveer €40,-. Voor een precies kostenplaatje kan je het beste even langskomen. Onze ervaren monteurs kijken er samen met jou even naar en geven je een kostenindicatie. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Betrouwbaar en persoonlijk.

Hoe snel moet je een deuk laten uitdeuken?

Het is nooit goed om een deuk lang te laten zitten. Een deuk kan namelijk zorgen voor roest. Het vervelende aan roest is dat het zich verder kan verspreiden. Dat is slecht voor jouw auto. Dit leidt tot onnodige beschadigingen. Daarom is het beter om jouw auto zo snel mogelijk te laten uitdeuken. Maak nu hier je afspraak.