Heb jij ruitschade?

Ruitschade is niet alleen vervelend, het is ook gevaarlijk! Het belemmert namelijk jouw zicht en tast de stevigheid van de auto aan. Ook een sterretje of kleine barst kan gevaarlijk zijn. Als deze groter wordt, brengt dit jou en je passagiers in gevaar. Beter om dit te voorkomen, zodat je veilig de weg op kunt.

auto ruitschade

Ruitschade bij ons laten herstellen

Gratis vervangend vervoer

Tijdens de reparatie regelen wij vervoer voor jou.

Samen het schadeformulier invullen

Het schadeformulier kan ingewikkeld zijn. Wij helpen je hier graag mee.

Professionele monteurs die je graag adviseren

Twijfel je of een ruit nog goed is? Laat even van onze monteurs even kijken.

Auto wordt gereinigd en gewassen

Na de reparatie krijg je een schone, frisse auto terug.

Snelle reparatie

Wij zorgen voor een snelle, maar nauwkeurige reparatie.

Ruitschade herstellen

Onze professionele monteurs kijken altijd eerst of ze de voorruit nog kunnen herstellen. Bij een klein sterretje of een kleine barst is dit vaak mogelijk. Dan hoeft er geen nieuwe voorruit in. De ruitschade is dan snel opgelost.

Helaas kan het ook zo zijn dat er een nieuwe voorruit in de auto moet. Dit is vaak het geval bij barsten die groter zijn dan een muntstuk van twee euro. Twijfel je of de voorruit aan vervanging of herstel toe is? Kom dan even langs en laat onze monteurs naar je ruitschade kijken. We adviseren je graag en zorgen ervoor dat je weer veilig op weg kunt.

Ruitschade aan zijruit

Een zijruit kan helaas nooit worden hersteld. Deze vervangen we altijd. Waarom? Een zijruit bestaat uit gehard glas en versplinterd meteen als het beschadigd. Daarom vervangen we dit altijd. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat er geen glas achterblijft in jouw auto.

Ruitschade aan achterruit

Voor de achterruit geldt hetzelfde als de zijruit. Ook deze ruit bestaat uit gehard glas. Daarom herstellen we deze ruit ook niet, maar vervangen we deze voor een nieuwe ruit! Ook hier zorgen we ervoor dat je auto glasvrij is aan de binnenkant.