Wil jij je auto laten uitdeuken?

Deuken in je auto zijn nooit fijn. Je ziet ze constant en vallen op. Wist je dat je deuken in verschillende soorten kunt hebben? Namelijk met en zonder lakschade. Wij gebruiken verschillende technieken om je auto te herstellen. Hieronder lees je de mogelijkheden. Hoe kan je nou het beste je auto laten uitdeuken?

uitdeuken auto

Uitdeuken van auto met lakschade

Een deuk zit in een klein hoekje. Je gaat bijvoorbeeld langs een paaltje, een fietser raakt je auto of er is een flinke hagelbui. Heel vervelend. Als er lakschade bij komt kijken, kan je het beste uitdeuken en je auto laten spuiten. Vroeger spoten we dan de hele auto, maar tegenwoordig kunnen we de auto ook herstellen met spotrepair. Dan spuiten we enkel het beschadigde deel. Op deze manier wordt het herstellen van de auto minder duur!

Auto uitdeuken zonder lakschade

auto uitdeuken

Natuurlijk is er ook schade waarbij je de auto kan uitdeuken zonder te hoeven spuiten. De lak is dan onbeschadigd. We doen dit met een speciale techniek, waardoor de lak intact blijft. Dit kan alleen bij deuken die kleiner zijn dan een €2,- muntstuk. Kleine schade dus. Uitdeuken zonder spuiten is een mooie oplossing voor kleine schade.

Waarom actie ondernemen?

Een deuk in je auto laten zitten is niet slim. Die deuk kan namelijk zorgen voor roest, waardoor je uiteindelijk voor hogere kosten komt te staan. Het is het beste om je auto zo snel mogelijk te laten herstellen. Zoals je hierboven kunt lezen hoeft het niet altijd duur te zijn. Een auto uitdeuken kan al vanaf €30,-. Dit is wel afhankelijk van de grootte van de schade en de techniek die we moeten gebruiken om dit op te lossen. Per schadegeval is dit verschillend.

Kom eens langs bij onze werkplaats, we geven je graag advies. Je mag natuurlijk altijd even bellen of mailen. We helpen je graag verder.