Wist je dat je een keuken niet gelijk hoeft te vervangen als deze er niet meer zo mooi uit ziet? Je kunt ook de keuken laten spuiten, zodat deze weer zo goed als nieuw is. Een mooie oplossing als de keuken nog goed werkt.

keuken laten spuiten
keuken laten spuiten

Waarom je keuken laten spuiten bij ons?

Is je keuken toe aan een opfrisbeurt? Laat ons helpen!

Wij laten je keuken er weer zo goed als nieuw uitzien. Na het spuiten heeft je keuken een slijtvaste laklaag. Dat betekent: geen krassen en stijlvast. Na het spuiten heeft de keuken een prachtige kleur. Wij leveren hoge kwaliteit en brengen graag een mooie kleur aan op jouw keuken.

Wat voor keuken kan je laten spuiten bij ons?

Tegenwoordig bestaan keukens uit allerlei verschillende materialen. Toch hebben ze wat gemeen: veel keukenfronten zijn voorzien van folie. Deze kan loslaten van het MDF. Dit kunnen we voor jou in orde maken. Snel en goedkoop, zonder dat je een nieuwe keuken hoeft aan te schaffen.

Eigenlijk kunnen we alle materialen voor je spuiten. Dus kom vooral eens langs voor de mogelijkheden.

keuken laten spuiten
keuken laten spuiten

Levertijden en kosten keuken spuiten

Net als andere meubels spuiten, gaat het spuiten van keukens over algemeen snel. De normale levertijd van het spuiten van keukens is twee tot drie weken. We verwijderen het oude folie van je keuken. Daarna gaan we gronden, schuren en aflakken. Ook is het mogelijk om te polijsten. Net wat jij wilt!

Een keuken laten spuiten kan al vanaf €195,-. De prijs is afhankelijk van grootte en type fronten van jouw keuken. Neem contact op voor meer informatie hierover!

Neem contact op

Afspraak maken

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of ben je benieuwd naar de kosten? Stuur ons een foto van jouw meubel en wij stellen een oplossing voor met kosteninschatting. Opsturen kan via ons aanvraagformulier. We helpen je dan zo snel mogelijk.

Neem contact op