Als je schade hebt opgelopen met je auto, is er kans dat de lak beschadigd is. Een kras in de bumper, deukje in het portier of iets anders. Zonde! Gelukkig bestaat er een simpele oplossing. Wij kunnen namelijk je auto spuiten (in de originele kleur). Ook met grotere voertuigen, zoals trucks, vrachtwagens en landbouw voertuigen kunnen we je helpen.

Auto laten spuiten bij ons

Uitstekende kwaliteit

Wij leveren uitstekende kwaliteit en zorg voor jouw materialen.

Duurzaam

Wij spuiten met duurzame materialen.

Alle kleuren

Bij ons kan je spullen in alle mogelijke RAL-kleuren laten spuiten (inclusief metallic).

Snelle levertijd

Jij kan ervan uitgaan dat jouw spuitwerk snel klaar is.

Gekwalificeerde vakmensen

Jouw auto wordt met zorg gespoten.

Geen gedoe met verzekering

Wij regelen het contact met jouw verzekering.

Kosten spuiten van een auto

De kosten om je auto te laten spuiten zijn verschillend. Dit is afhankelijk van de plek van de beschadiging. Soms is het voldoende om alleen die plek opnieuw te spuiten, maar soms moet de hele auto worden gespoten. Voor een inschatting van de kosten kan je het beste even langskomen bij ons in Oldenzaal. We geven je dan een indicatie. Natuurlijk kan je dan nog over nadenken.

Neem contact op

Levertijd van het spuiten van een auto

Als wij een auto spuiten, doen we dat nauwkeurig en volgens onze kwaliteitsnormen. Wel willen we jou zo snel mogelijk je auto teruggeven. Het laten spuiten van een auto kan al vanaf één dag. Afhankelijk van wat je wilt laten spuiten kan de levertijd langer zijn. We gaan hier graag met je over in gesprek!

Welke voertuigen hebben wij al gespoten?